BODY PUMP - Styrketräning till musik som utmanar dig och gör dig stark. Du tränar alla kroppens större muskler med en skivstång och väljer själv dina vikter på stången för att kunna utmana din kropp att nå de resultat du vill ha.

ZUMBA Ett danspass till latinska rytmer. Join the party!

OASEN BOOTY - Träning för rumpa och lår med hjälp av bl.a Theraband loops som gör träningen mycket effektiv.

CORE - Träning för bål och ryggmuskulatur.

CINEMA SPINNING - Vid våra cykelpass kan du trampa genom vacker natur från olika delar av världen. Ex.Lake Tahoe, Swiss Alpes, American South. Boka plats till passen på vår hemsida!

GYM CIRKEL - Kombinera konditions och styrketräning i våra Easy Line konditionsmaskiner. Få instruktion på passet – därefter kan du även träna själv.

LATIN MOVES – Enkla dansinspererade "moves" till härlig musik! Inga krångliga rörelser.

PILATES – Träningen ger en ökad bålstabilitet och smidighet. Mjuka långsamma rörelser, ökar kroppsmedvetenhet.

VATTENTRÄNING - Intervallträning där kondition, styrka och rörlighet varvas för att effektivt utnyttja vattnets unika egenskaper. Ibland erbjuder vi vattencirkelträning med olika redskap. Utmärkt träning även för gravida.

DYNAMISK YOGA - En kraftfull, fysisk och dynamisk yogaform med ett konstant flöde av rörelser där andningen är den drivande motorn. Yoga ger dig styrka, balans, rörlighet och ett ökat lugn då fysisk träning kombineras med meditation.

YIN YOGA - Yin yoga är en passiv, stilla och lugn yogaform. En av de lugnaste formerna av yoga som sträcker ut och stimulerar bindväv, ligament och inre organ. Yogaställningar utförs alltid liggande eller sittande. Du stannar i varje ställning i flera minuter, (oftast 3-5, ibland ända upp till 10 minuter) och praktiserar samtidigt mindfulness.

RYGG & NACK REHAB - Enkla effektiva övningar för att stärka de viktiga upprätthållande musklerna i bål och nacke. Ett mycket lugnt pass som är utmärkt för dig som vill komma igång och för dig som be­höver extra träning för nacke/rygg. Passen leds av specialutbildad personal.

SENIORTRÄNING - Ett gympa pass för dig som vill träna hela kroppen till medryckande musik! Här tränas kroppens stora muskelgrupper och konditionen såklart! Träning utan hopp för dig som vill komma igång.

SENIOR 70+ - Träning i lugnt tempo. En allsidig träning för smidighet, balans och styrka. Övningarna görs till musik och var och en tränar vid en stol, stående och sittande