Oasen Bad & Motion Gruppträning

GRUPPTRÄNING

Passbeskrivningar 

 (30 min pass, effektiv träningstid ca 25 min) 

Max 25 deltagare vid vattengympa.


Booty - Träning för säte och lår. Vi använder bla miniband för att stärka musklerna.

Core – I detta pass ligger fokus på att utmana magmusklerna.

Känn den härliga känslan i magmusklerna under passet och jobba hårt! Träning
för bål och ryggmuskulatur.

Dynamisk Yoga- Dynamisk Yoga är ett samlande begrepp för hathayoga, där den minsta gemensamma nämnaren är man låter en rörelse gå in i en annan. Ofta är klasserna uppbyggda så att det ska kännas naturligt att utan avbrott gå från en asana till en annan och det finns för det mesta ett visst tempo i flödet, så att energinivån på klassen blir kraftfull, men samtidigt harmonisk.

Fredagspasset- Nyhet! Avsluta veckan med ett härligt konditions

& styrketräningspass som gör att fredagsmyset garanterat infinner sig😊

Muskel - Ett styrketräningspass med olika redskap bla

skivstång med viktplattor.

Cirkelträning- Olika redskap för att komma i form under 2022. Styrka, kondis, balans, flexibilitet.

OTC - Nyhet! Oasen training circuit

Ett pass där vi tränar igenom hela kroppen med olika redskap som långa rep, pilatesboll, hantlar, viktplattor, spinningcykel, löpband, crosstrainer, roddmaskin, stakmaskin. Olika redskap och lokal beroende på vilken instruktör som har passet. Ett härligt träningspass som hjälper din kropp att klara av vardagen bättre.

Seniorgympa- Härlig musik, styrka,
kondition, balans, rörlighet. 45 minuter skön träning utan hopp.

Spinning – Effektiv och målinriktad träning

med instruktör där pulsen är styrande för att hitta rätt träningsintensitet
utifrån dina egna förutsättningar och mål. Under passet visar vi ibland
natursköna filmer!

Stolgympa - Vi tränar balans, styrka, smidighet, lättare koordination med stolen som redskap och stöd. Den som vill kan ta i och bli ordentligt trött. Vi använder bl.a
gummiband vid träning av armar, axlar och rygg. Välj att delta sittande,
stående eller både och.

Vattengympa 1 - Intervallträning där kondition, styrka och rörlighet varvas för att effektivt utnyttja vattnets unika egenskaper. Under vissa pass används redskap som paddlar, hantlar, pads, noodles. Ibland erbjuder vi vattencirkelträning med olika redskap. Utmärkt träning även för gravida.

Vattengympa 2/Tabata - Ett lite tuffare vattengympapass som ger dig lite mer utmaning i både styrke och konditionsdelen än Vattengympa 1.

Vinyasa Yoga – Yoga poser för ökad rörlighet, inre välbefinnande, styrka och balans. Dynamiska yoga övningar som sammankopplar andning och rörelse för att skapa uthållighet, styrka och harmoni. Ta med en varm tröja till passets lugnare del.

Virtual Cinema Spinning - Cykla på landsvägar, branta backar m,m till våra cykelfilmer, som vi visar på vår stora skärm, en peppande virtuell instruktör som visar vilka positioner du har på cykeln samt vilken intensitet du ska cykla på. Kom tillsammans med din tränings-kompis eller jobbkollegorna. Vi hjälper dig att ställa in sadel samt styrets höjd. Du som behöver hjälp, kom 10 min innan utsatt starttid. Instruktionerna är på engelska. 

Zumba - Ett danspass till härliga latinska rytmer som salsa, merengue, reggeaton, cumbia. Varje låt har sin egen koreografi och syftet med passet är att träna kondition, styrka och självkänsla. Join the party!

Zumba Gold – Dansa till ett lugnare tempo utan hopp samt enklare koreografi. Fokus på balans, core och rörelseglädje.

Gruppträningens Trivselregler

Kom minst 5 minuter innan passet börjar så att du hinner ta fram ev utrustning, vid sen ankomst kan du missa viktig info från instruktören samt du stör de medlemmar som kommit i tid. 

- Följ instruktörens rörelser och råd. 

- Plocka undan ev redskap efter passets slut 

- Ha Kul 😊