Kom igång med en PT

Är du ny i gymmet? Längtar du efter en aktiv livsstil? Vill du ha bättre träningsresultat? Känner du dig stel och orörlig?

Det finns många anledningar till att träna med hjälp av en Personlig tränare. Du får träning anpassad efter dina önskemål och behov. Du får pepp och du får hjälp att få ut det där lila extra som gör att dina muskler och förmågor utvecklas. 


Prova att träna med en Personlig tränare två gånger i veckan under tre veckor. Vi tränar överkropp, underkropp och kondition 30 minuter per gång. Du väljer vilka tider som passar dig bäst. 


Vi inleder med en träff för att ta reda på din aktuella fysiska status och dina önskemål. Det tar ca 20 minuter. Antingen börjar vi direkt efter det eller så bokar vi datum som passar dig.


Välkommen att ta chansen och starta något nytt med mig. 


Pris för tre veckor och sex pass anpassad träning 2 500:-


Kontakt:
anneli@starkochfrisk.se
0735 18 41 18 


Ring eller maila mig för bokning eller boka själv på bokadirekt.se,
Sök efter Stark och Frisk

Träna med en kompis

Svårt att få till träningen? Tycker du att det är tråkigt att träna själv?

Människan är av naturen lat och ibland kan det kännas svårt att komma iväg och träna. Då underlättar det att vara två. Ni kan hjälpas åt att motivera varandra. Och det blir roligare med sällskap. 


Träna med en Personlig tränare två gånger i veckan under tre veckor. Vi tränar överkropp, underkropp och kondition i 55 minuter per gång. Ni väljer vilka tider som passar er bäst. 


Vi inleder med en träff för att ta reda på er aktuella fysiska status och era önskemål. Det tar ca 20 minuter. Antingen börjar vi direkt efter det eller så bokar vi datum som passar just er.


Välkommen att ta chansen och prova något nytt med mig och en vän. 


Pris för tre veckor och sex pass anpassad träning 2 450:- per person.


Kontakt:
anneli@starkochfrisk.se
0735 18 41 18


Ring eller maila mig för bokning eller boka själv på bokadirekt.se,
Sök efter Stark och Frisk